Seger mot Öster på bortaplan.

Efter den meriterande segern mot Roar Hansens Öster på bortaplan väntar Värnamo på hemmaplan i morgon, onsdag. Sebbe Andersson såg med sina 2 mål till att ÄFF avancerar till en 3:e plats i tabellen. Ett utmärkt läge inför Värnamomatchen. Sebastian leder skytteligan på 9 mål följt av en motståndare i onsdagens match, Viktor Claesson. Viktor har gjort 6 mål hittills under säsongen. Spelarna är ungefär jämngamla(unga) med Sebbe 1/2 år äldre. Sebbe fyller 20 i juli medan Viktor blir 20 i januari 2012. Imponerande att två så unga killar besitter de översta platserna i skytteligan, Viktor dessutom som mittfältare, om han nu spelar på mittfältet varje match. Senast i bortamatchen mot Hammarby var han avstängd efter 3 varningar.

Återstår att se om vi kan få lite publik till Ängelholms IP. Sällan har väl läget varit bättre så här långt in i seriespelet, 12 omgångar spelade vilket gör att 2/5-delar har avverkats. Det borde rimligtvis få upp temperaturen lite grann men det är bevisligen svårflörtat i Ängelholm. Vädret lovar inte det bästa så antagligen landar det på samma bedrövliga snitt som tidigare.

Föreningen går ut och vädjar och det är ju vackert så, men man måste vara mer aktiv om något skall hända. Det som saknas mest är ju en ordentlig klack och borde det inte bildas en fanclub, FRÅGA KOTTEN OM TIPS OM HUR MAN GÅR TILLVÄGA!! Han var ju en bland andra som varit föregångare till en sådan för flera år sedan. Man förstår ju att ungdomarna tröttnar om det endast är väldigt unga killar som är  i klacken som det varit föregående år och man blir hånade med ”bolibompa” och annat. Då är det lätt att tröttna och ge upp. Dom måste få en helt annan stöttning från föreningen om det skall bli något av det. Det måste bli ett lagspel även utanför plan. Jag tror man sitter med armarna i kors och hoppas på det bästa och det löser absolut ingenting. Se bara på derbyt mot Landskrona BoIS som kunde varit en höjdpunkt, men blir absolut katastrof på en bortaläktare i ett derby. GÖR NÅGOT NU!!

Lämna en kommentar